Welkom bij Graffunky !
Ook eigen ontwerpen in muurstickers zijn mogelijk !

Probeer het zelf, klik op de foto
Uitgebreide collectie

muurstickers, behangpapier en funky decoratie

voor elk trendy interieur
Zelf niet zo creatief?

Geen nood: maak je eigen graffiti-letter sticker in een handomdraai!
Ontdek nu fotobehang, 

d้ eye-cather in je interieur
De trend van het moment: D-bound ophangsysteem,

de moderne variant van een canvasdoek

Over Graffunky

Over Graffunky Voor stoere jongens en funky meiden biedt Graffunky muurstickers, fotobehang en decoratie met een trendy toets.

Uniek is de mogelijkheid om zelf je gepersonaliseerde graffitisticker te maken met onze eenvoudige online toepassing. Ben je niet zo creatief? Geen nood, wij creërden enkele funky graffitiletters die je zo kan bestellen!

Durf jij het aan?

Maak je eigen graffitistickers

Creëer zelf je graffitisticker met onze eenvoudige online toepassing. Oneindig veel keuze in kleur en formaat, probeer het nu!

Bekijk ook onze trendy collectie muurstickers. Heel makkelijk aan te brengen. Zo verander je je interieur in een handomdraai. 

Behangpapier

In onze collectie behangpapier vind je zowel graffitibehang, als funky fotobehang. Zowel eigentijds, als retrobehangpapier. Ideaal als eyecatcher in je interieur!

Ons fotobehang is makkelijk zelf te behangen door de 2 cm overlap tussen de banen.

 

 

Funky decoratie

Ontdek onze collectie diboundborden, de moderne variant van een canvasdoek! Ideaal om je interieur in een handomdraai op te fleuren en een trendy en eigentijdse look te creëren!

 

Over Graffunky • Graffunky Over Graffunky • Graffunky Over Graffunky • Graffunky Over Graffunky • Graffunky Over Graffunky • Graffunky Over Graffunky • Graffunky